Velkommen til

Sussi Joan Rokkedahl

master data specialist

01

Om mig

I 2003 fik jeg en bachelor som Industriel Designer med speciale i Konstruktion fra Via University College.

I mine år som konstruktør/tekniker i de virksomheder jeg har været ansat, har jeg altid haft en delt rolle indenfor optimering/master data management/projektinvolvering.

Jeg tænker altid på hvordan jeg kan optimere mine opgaver, og med den egenskab kan jeg spotte hvordan mine kunder får effektiviseret deres værdikæde og ikke mindst data management flow, således forretningen er klar til vækst på et solidt fundament.

Jeg har implementeret/arbejdet med PIM/PLM/PDM løsninger, og jeg har været projektinvolveret i større ERP skift og opgraderinger, hvor jeg har varetaget produktudvikling-afdelingernes interesser indenfor selvsamme. I dette arbejde har jeg haft en enormt stor brugergrænseflade, og har kunnet gøre brug af min evne til at være tålmodig og rummelig overfor andre mennesker.

Mine kunder kender mig for at være en vellidt kollega, der er enormt struktureret og hjælpsom, og meget let at arbejde sammen med.

02

Min mission

Min mission er helt kort at bidrage med noget af alt den viden og erfaring jeg har tillært mig gennem 20 år i branchen. Jeg synes det er så vigtigt at man som virksomhed tager ansvar ift. sine processer og sit fundament, fordi det ofte er en medspillende faktor til gladere medarbejdere, men også til mere solid vækst. At ansætte nye medarbejdere i et væk, uden at have styr på om tingene bliver gjort på den rigtige måde, eller om der er ændret processer i takt med vækst, giver ingen mening for mig.

03

Kontakt mig

Lad os snakkes ved...

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale om hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed.