Jeg kan hjælpe jer med..

.. at få et overblik over jeres master data .. at vaske data og gøre det klar til implementering af nye systemer.. .. at kontakte jeres key account kunder, og skabe et overblik over hvilke data de har brug for .. at sætte PLM/PIM systemer op i backend så de er klar til at arbejde i .. at lave træningsmateriale til jeres medarbejdere og træne dem i systemer

interior
design

Jeg tilbyder

PDM/PLM

PIM

Master data

Extra hænder

PDM/PLM

PDM/PLM systemer kan skabe stor værdi for en virksomhed. At samle alt dokumentation i ét system og sende det derfra til leverandøren, kan sikre optimal kommunikation samt skabe transparens i hele produktudviklingsfasen.

At blive klar til at brugerne kan gå direkte i gang i et sådan system, kræver oftest en gennemtænkning af processer og best practices. Har I brug for hjælp til styring af denne proces, eller mangler I hænder til at lave hele opsætningen så systemet er klar til at I kan gå igang, står jeg klar til at hjælpe jer.

PIM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Master data

"If you send garbage data, you get garbage results".  Har I ikke ressourcer til at skabe det nødvendige overblik over jeres data, eller tænker I at dataen har lavet knopskydninger der har fået jer til at miste overblikket? Så lad mig komme forbi og helt uforpligtet give jer mine tanker og vurderinger på hvordan I let kommer videre. I en digitaliseret tid er kvaliteten af produkt data alt. Vi skal levere det rigtige data, i det rigtige format og på det helt rigtige tidspunkt. Når der så kommer ændringer i kollektionerne, kan det have stor indflydelse på det allerede drevne data og vi skal derfor have ekstra fokus på at opdatere de rigtige steder. Mange virksomheder har "glemt" dataen, ikke fordi de ikke vil bruge ressourcer og tid på det, men fordi det bare er der. Vi føder jo vores produkter med det, det flyder med videre til næste step i supply chain og det ender et eller andet sted hvor vi, hvis vi er heldige kan analysere på det og bruge det til et eller andet brugbart. Men de færreste virksomheder tager hånd om dataen, vurderer og gransker det. Har det berettigelse, mangler der noget eller handler vi med rettidig omhu når vi sender dataen? 

Priser

Enkelt timer

750,- DKK

ex. moms

Pris per 1/1-23: 775,- dkk

10 timer

675,- DKK

ex. moms

10 timers klippekort

Pris per 1/1-23: 700,- dkk

Større projekter

625,- DKK

ex. moms

Ved min. 20 timer

Pris per 1/1-23: 650,- dkk